Opnieuw voorstellen met Polo 6C

Hallo Freunde,

Twee weken geleden ging ik originele dak dragers ophalen die ik op MP had gekocht. Toevallig kwam ik langs een dealer die een blauwe Polo 6C had staan, geinig kleurtje vond ik. Met wat tijd over, toch even naar binnen gelopen om het eens goed te bekijken en om een bakkie te scoren.

Eenmaal ten prooi gevallen aan een verkoper, een voorstel gekregen die het overwegen niet waard was. Na wat onderhandelingen in de loop van de week toch tot een deal kunnen komen, waarmee ik eigenaar van de Polo First Edition (Fresh) ben geworden.

Het is een 1.2 TSI Bluemotion in de kleur cornflower blue. Na 6 dagen sturen kan ik zeggen dat het wederom een heerlijke auto is die toch best anders stuurt dan de 6R, dat had ik niet verwacht! Ook het brandstofverbruik lijkt stukken minder (bijna 1 op 19o_O), tenminste als ik de boordcomputer mag geloven.

En verder is het een leuk hobby project om weer “opnieuw” te beginnen met het modden.

To do list voor korte termijn:
-Speakers achterdeuren met misschien een woofertje
-Dashcam weer terug monteren
-Armsteun erin bouwen, nog geen originele grijze kunnen vinden, ze zijn allemaal zwart…
-Trekhaak afneembaar westfalia eronder
-Winterbanden op de 16 inch (Iemand interesse in 15 inch staal met continental ts850 ?)

En voor op langere termijn:
-Navigatie origineel inbouwen en werkend krijgen ( ... Wie wil en kan dit inleren?? HELP!)
-MF stuur met witte naden
-Dimmende binnenspiegel met regensensor
-Het dakje wrappen
-Eibach/bilstein setje eronder, hij zal platter op z’n buik moeten!
-En ooit de Led lampen erin

Fotootje:
Polo Forum 6C.jpg
 
Volkswagen  Polo 6C  1.2 TSI 90pk 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!