Vraagje einddemper!

Hee guys,

Ik heb een vraagje op m´n polo (9n3 1.2) zit een gigantische einddemper plus een omlaaglopend pijpje aan het einde. Nu zou ik deze graag willen vervangen, met misschien een replica gti of wat dan ook. Mijn vraag is wat er dan moet gebeuren als ik een nieuwe einddemper aanschaf. Is dit simpel weg demonteren en monteren of moet er dan ook worden gelast? Denk bijvoorbeeld aan de volgende voorbeelden:
http://www.carfantasy.nl/vw-polo-9n-...rb5mrpvaol0a72
http://www.carfantasy.nl/vw-polo-9n-...rb5mrpvaol0a72

Voor mijn gevoel is de orginele einddemper die er nu onderhangt echt aanzienlijk groter dan deze die worden afgebeeld namelijk.

(ORGINEEL)
u4803-attachments3398d1386281165-foto.jpg




Ohja en als ik nu toch aan het vragen ben geslagen! ;

Ik wil graag de ruiten laten blinderen. Zij ruiten zoon 60-70% en achterruit + achterruitjes 80-90% Weet niet precies de waarden die zijn toegestaan. Maar ongeveer dit idee, Ik vroeg me af hoeveel dit ongeveer gaat kosten? Wat is redelijk, en heeft iemand misschien een goed adresje (zuid-holland) ?


Alvast bedankt voor de moeite!! :)
 
Nee geluid is geen vereiste maar aangezien mijn uitlaat na de einddemper schuin afloopt en het dan dus relatief veel werk is om dat om te bouwen dacht ik dat het misschien makkelijker was om gewoon een nieuwe einddemper en onder te gooien, maar dat is blijkbaar dus ook nog redelijk wat werk!
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!