Toeren begrenzer polo 6r tsi 105pk

Heb je een handbak??

Dan heb je toerenbrenzing als je je voet op de koppeling hebt. zet m in zn vrij en dan alleen vol gas dus niet je koppeling in. ;)
 
Niet te ver doortrekken, zeker niet in de eerste versnelling. De meeste gebruikers van deze moderne techniek gebruiken deze alsof het oude hoogtoerige motoren zijn. De 1.2 tsi levert zijn maximum koppel al bij 1750 toeren. Dus schakelen bij bijvoorbeeld 2500 toeren levert de beste prestaties en ook het laagste verbruik op.

Overigens moet het wel mogelijk zijn om de motor tot bijvoorbeeld 6500 door te trekken, als dat niet kan is er een defect. Even naar de dealer?
 
Polojan bedoeld uiteraard geen 1.2tsi, zal wel een honda vtec blok zijn. ik heb een getunede Honda prelude 2.2 vti gehad en die hield bij niet geheel warme motor ook in vanaf 6500 tpm, pas als de motor volledig warm was werkte de variabele kleptiming optimaal en kon je dan door naar de 9250 tpm voordat de toerenbegrenzer (fuel cut off) ingreep
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!