Stoeprandschade met een Polo 444, waar te herstellen?

Re: polo 444

Ze kunnen jouw velg gerust wel weer strak krijgen, en wellicht moet je dan alleen appart naar een auto-spuiter om de velg dan te laten spuiten in de juiste kleur!

Wij zijn wel erg benieuwd naar jouw Unieke Polo 444, dus ik zou zeggen stel jezelf en je polo ook even voor op het forum "Mijn Polo" :)

Woon je toevallig in de omgeving van Purmerend? zag daar laatst ook een 444 met 1 velg met schade..
 
Re: polo 444

ik ben naar de ames(volkswagen dealer geweest) en die stuurde me naar ames schade bedrijf en die zeiden tegen me dat ze het niet konden omdat ze de lak niet konden ofzo ik vind dat ze je wel makkelijk wegsturen en helemaal voor een volkswagen bedrijf dan!
 
Ik heb er een gevonden die het wil doen ik vind het een beetje raar ames en de grotere bedrijven bekende dus zeggen dat ze het niet kunnen en een klein bedrijfje wat van een man zelf is en waar je van zal denken die kunnen het dan zowiezo niet die zeggen breng de velg maar langs ik maak hem weer zoals die was voor je! Het kost me ongeveer 200 euro wel duur maar ik wil me velg gewoon mooi hebben!
 
http://www.wheeltrim.nl/

Die hebben mijn Zender velgen ook gedaan!
p1040923-1.jpg

p1040924r-1.jpg

p1040925-1.jpg

2010_08260001JPG-1.jpg
 
Sja ik denk dat het herst4ellen van de velg bij hun gewoon gemakzucht is.

en ik denk dat een klein gespecialiseerd bedrijfje nog een betere keus zou zijn ook voor je velg te herstellen.


Maar ik blijf er bij dat de vw dealer echt wel een nieuw kan bestellen.

Sterker nog miss zeggen ze dat hij niet te herstellen is en bedoelen ze daarm,ee bestel maar een nieuwe

Als je er dan gelijk 4 besteld...
Heb ik wel interesse haha ;)
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!