RCD 210 Autoradio MP3

Status
Niet open voor verdere reacties.
De RCD210 is een van de beste MP3 radio's voor de nieuwste types VW's zoals de Golf VI / Polo / Caddy, enz. De RCD210 is 1DIN uitgevoerd maar de inbouwmaat is alsnog 2DIN, in verband met het geïntegreerde opbergvakje direct onder de radio. Uiteraard is deze radio origineel VW en in staat MP3-CD's te lezen en af te spelen.

De radio heeft een zg. quadlock aansluiting, deze zit af fabriek in eerder genoemde modellen, dus kabels inklikken en klaar. Deze radio is speciaal gemaakt voor de eerder genoemde modellen dus vult het dashboard perfect aan: zit perfect en kleurenstelling is precies dezelfde als de rest van het dashboard. Dus geen losse, aftermarket radio meer. De radio gaat automatisch uit als de sleutel uit het slot gaat en weer aan als het contact aan gezet wordt. Ook dimt het licht in de radio indien het dashboardlicht gedimd wordt.

Natuurlijk is de RCD210 uitgerust met RDS en alles wat er verder op een moderne, hedendaagse radio zit. Speelt CD's ,CD-R's en MP3-CD's.

Geschikt voor:

VW Polo (modellen 2009 -> heden)
VW Golf VI + Golf Plus + Caddy (modellen 2010 -> heden)
VW Transporter T5 (2010 -> heden)

Vraagprijs: € 45,-

radio01.JPG

radio02.JPG
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!