Interessepeiling inbouwsubwoofer zonder ruimteverlies

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hierbij aangeboden: Een bodemplaat voor de kofferbak inclusief subwoofer, versterker en bekabeling.

Ik hoef hem niet kwijt, maar voor de juiste prijs mag het. (I.v.m. het mogelijke verkoop in de toekomst van de Polo) Het is een MDF plaat (met bijbehorende steuntjes voor in de auto) die met de juiste dikte is gemaakt voor deze subwoofer. Alles is op elkaar afgesteld en levert perfect geluid af. Ook zit een bass-control knopje bij die je voorin je auto kunt monteren om elk moment de hardheid van de bass af kunt stellen (per nummer of muziekstijl).

De subwoofer is een Phoenix Gold Octane R12D met 500W max en 250W RMS, voor de kenners: Phoenix Gold is een merk wat een hele goede kwaliteit bass levert. De versterker is van Ground Zero waarvan het RMS vermogen 300W is en de max output 600W was. Iets boven de subwoofer waardoor de versterker niet op maximaal vermogen hoeft te draaien.

Alles is handgemaakt en past perfect. De plaat plus kofferbak is nu bedekt met noppenschuim (op de foto's nog niet zichtbaar). Dit krijgt de koper mocht hij het willen uiteraard mee.

Wat het mij gekost heeft om deze set te laten maken: € 350,-

Richtprijs: €250,- of een goed bod

Dan nu de foto's:

IMG_0386.JPG IMG_0386.JPG IMG_0390.JPG IMG_0389.JPG
 

Bijlagen

  • IMG_0387.JPG
    IMG_0387.JPG
    885.2 KB · Weergaven: 13
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TDI 105pk 
Status
Niet open voor verdere reacties.
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!