highline grill en ondergrill in BM??

Heren,

nadat ik me een kleine 2 jaar stil heb gehouden ivm de verkoop van mijn 9n3 GTI (rij nu Audi TT) doe ik weer even beroep op dit mooie forum.

Ik ben me aan het orienteren op een nieuwe wagen, en hierin staat de 6R BM bovenaan, er is echter 1 ding wat mij niet aanstaat: de grill!

Nu is mijn vraag daarom ook: Kan je deze vervangen door de grill van een highline? en kan de highline ondergrill ook geplaatst worden op een bluemotion? (zie foto)

http://img638.imageshack.us/i/polobm.jpg

Alvast bedankt voor jullie meedenken.
 
Ik heb zelf ook de Highline ondergril liggen voor me BM.
Een vriend van mij heeft zelf ook een strip geplakt voor de ondergril, alleen ik vind personlijk de geplakte strip er minder strak uitzien, dan de originele. De geplakte strip zit er namelijk "op" geplakt terwijl de originele er "ingelegd" is...
Het is alleen hoe je er zelf tegenover staat. De ondergril heb ik voor 90euro uit duitsland besteld.
 
bij mij zitten ze er ook in:) http://www.vagtechniek.nl/ goeie service

FotoI8KPKCTA-1.jpg
 
GRILL :http://www.vagtechniek.nl/index.php?main_page=product_info&products_id=764

Highline Chrome grill onderbumper :http://www.vagtechniek.nl/index.php?main_page=product_info&cPath=72_80_99&products_id=765

ik ga denk later toch dat Highline Chrome onderbumper halen...zie soms wel eens 6R's mee rijden ziet er toch super strak uit
 
Ik vind juist op een zwarte BM (zoals ik zelf ook heb ;) ) de
- dichte zwarte grill en,
- de chroom loze onder grill het mooist.
Maakt tenminste een geheel. En voor wat betreft andere BM kleuren, tja?! Valt over te twisten ja. Ps, maar inderdaad, er zijn een aantal mensen die dit gedaan hebben. Dus je vraag wordt zeker beantwoord.
 
heren,

bedankt voor de info.

nu lees ik dat de grillen lastig te demonteren zijn en ben ik bang om een gloednieuwe auto meteen te beschadigen, hoe zijn jullie ervaringen hiermee?

Gr,
Ronald
 
De BM ondergrill heb ik er helaas niet heel afgekregen. Zijn 2 haken van afgebroken. Maar aangezien de highline ondergrill er toch op ging, was dit voor mij niet zo erg eigenlijk...
De BM dichte grill heb ik er niet afgekregen... Durfde het niet aan om veel kracht te zetten...
Als je dichte grill er af wilt halen, kan je het beste je bumper aftapen, schilderstape bijv...
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!