Bluetooth problemen

Jorn2000

Nieuw lid
13 jan 2021
4
0
1
Land
Netherlands
Hallo allen,

Ik ervaar sinds het begin van aanschaf van mijn Polo Bluetooth problemen, wanneer ik mijn auto start en ik met bluetooth wil verbinden, verbindt hij wel maar alleen voor oproepen. Wil ik geluid erbij dan moet ik bluetooth uitschakelen en weer starten en opnieuw verbinden, dan heb ik voor oproepen en geluid.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij meteen verbindt voor oproepen en geluid?

In de bluetooth instellingen op mijn telefoon van VW Phone kan ik bij de eerste keer ook niet de schakelaar voor geluid aan zetten, wil ik dit doen dan gaat hij direct terug op uit

Ook heb ik in Ontwikkelaarsopties "Offload A2DP-hardware uitschakelen" al geactiveerd

Ik gebruik een Galaxy S20FE, heb ook geprobeerd met Galaxy A51 en Galaxy S9, met iPhone werkt het direct

Helppp


Met vriendelijke groet
 
Volkswagen  Polo  1.2 TDI 

FFA

Premium lid
17 mei 2018
565
369
100
44
NH
Land
Netherlands
Heb je wel alle opties aan staan?
Screenshot_20210113-150034__01.jpg

Misschien leuk als je je binnenkort ook even introduceert.
 
Volkswagen  Polo 6R  1.4 BlueGT DSG ~ Hartog Tuned ~ 

Jorn2000

Nieuw lid
13 jan 2021
4
0
1
Land
Netherlands
Yess, zoals ik zei, als ik de eerste keer verbindt en ik onder de settings dus media geluid wil aanzetten gaat deze automatisch weer uit. Zet ik mijn bluetooth uit op de telefoon en weer aan en verbind ik nog eens dan pakt hij automatisch oproepen en media geluid
 
Volkswagen  Polo  1.2 TDI 

Shibybob

Lid
12 mrt 2013
264
13
24
Eindhoven
Land
Netherlands
Hi, wellicht overwegen een iPhone te kopen?

Geintje, ik heb geen idee hoe dat zit met Android :sweatsmile:
Maar heeft ie het voorheen wel gedaan?


Edit; lees dat je dit vanaf het begin al heb.
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TSI