Benzine lucht in de auto

Hoi allemaal,

Sinds kort ruik ik tijdens het rijden en bij stilstand een benzinegeur in de auto... Het lijkt alsof dit ergens naar binnenkomt. Kan dit de brandstofslang of brandstofinjector zijn?
Nu moet ik binnenkort het spruitstuk laten vervangen omdat hier een klein gaatje inzit, waardoor de auto inhoudt (voornamelijk 1e en 2e versnelling). Kan dit misschien de oorzaak zijn van een benzinelucht in de auto?
Ben zelf niet zo technisch helaas :( , dus alle tips zijn welkom :)
 
Volkswagen  Polo 9N  1.2 65pk 
Dat kan inderdaad de oorzaak zijn. Wat je ook zou kunnen checken is onder de zetel van je achterbank (passagierskant) zit de brandstofpomp. Je kan het bankstuk naar voren klappen. Kijk even of daar geen connector lekt en/of de ring niet los zit. Dat geeft veelal ook veel geur als daar iets niet in orde is.
 
SEAT  FR  1.0TSI 95pk 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!