Mijn 3de Polo
Mijn 3de Polo

Mijn 3de Polo

Dit is nu mijn 3de Polo en de eerste die ik voorstel aan jullie hier op het Polo forum.
Merk
Volkswagen
Model
Polo
Uitvoering
1.2 TSI BlueMotion Edition
Kleur
Peppergrey
Bouwjaar
2014

General Information

Interieur
Het interieur is nog als nieuw. Op de bestuurderszitting zijn lichte vegen te zien. Er zijn waarschijnlijk vlekken verwijdert met een heftig schoonmaakmiddel. Voordeel is dat als ik in deze auto rij ik er bovenop zit en er dus niks van merk. Ik mis wel het lederen stuur van mijn vorige Polo. Het standaard stuur voelt toch wel heel plastic en de soort van wig vorm ligt niet lekker in mijn hand. Overweeg dus het stuurwiel te vervangen met een lederen versie. Een van de redenen dat ik hier op het Polo forum ben komen kijken.
Exterieur
Geen lakschade kunnen ontdekken. Wat ik toch wel bijzonder vind voor een auto van 9 jaar. Ik wist niet dat de kleur Peppergrey wordt genoemd. Maar vond het al direct een mooie kleur.
Multimedia
De verkoper zij dat de autoradio met Apple CarPlay origineel fabriek af was. Dat leek mij onwaarschijnlijk en dat bleek later ook wel. Het werkt fijn. Alleen de antenne bleek niet aangesloten. Na het aansluiten blijkt het signaal erg zwak te zijn. Moet nog even een oplossing voor worden gezocht. Daarvoor ben ik ook hier.
Motorisch
Fijne motor. Mijn vorige Polo 1.4 16v Sportline was met 75pk wat onder de maat qua vermogen. In de Achterhoek hoefde ik niet aan het inhalen van een trekker op een 80km weg te denken als er nog tegemoetkomend verkeer was te ontdekken aan de horizon. De 90pk van de 1.2 TSI voelt goed. Ik weet nog niet of ik de BlueMotion start-stop functionaliteit een toevoeging vind.
Onderstel
Voelt lekker stevig in vergelijking met de oude Polo 1.4 16v Sportline uit 2003. Wel ff wennen dat ik nu niet meer achteruit de oprit op kan om boodschappen uit te laden. Dan schaaf ik mijn voorspoiler onder de auto vandaan.
Banden & velgen
De velgen zaten op de Polo bij aankoop. Ik had ze er zelf niet op laten zetten. Ben meer van origineel. maar ik moet toegeven zij geven hem wel een stoer uiterlijk. En misschien vind ik dat stiekem toch wel leuker dan ik durf toe te geven.
Al met al een fijne auto.
 • IMG_6691.jpeg
  IMG_6691.jpeg
  314.6 KB · Weergaven: 2,460
 • IMG_6693.jpeg
  IMG_6693.jpeg
  309.6 KB · Weergaven: 22
 • Leuk
Waarderingen: _Maarten_

Item information

Added by
DhrDutchy
Weergaven
473
Last update

More in BlueMotion

  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!