Geluid
Geluid

Geluid

Vreemd geluid bij parkeren
Merk
Volkswagen
Model
Polo
Uitvoering
IQ drive
Kleur
Limestone grey
Bouwjaar
2019

Algemene informatie

Interieur
Als ik parkeer in achteruit en ik draai mijn stuur volledig naar links of naar rechts gebeurt het dikwijls dat deze een geluid maakt. Precies of er klikt iets tegen erlangs of klikt iets ergens af. Ik heb het niet elke keer ik parkeer. Maar toch bijna dagelijks. Je voelt ook het geluid. Iets met de koppeling ofzo? Een raar geluid dat ik niet kan thuisbrengen en dat denk ik niet thuis hoort in een auto. Iemand hier nog ervaring mee???
  • FD28E9CC-3538-4A20-8D0A-9779D66D8C11.jpeg
    FD28E9CC-3538-4A20-8D0A-9779D66D8C11.jpeg
    611.6 KB · Weergaven: 4,868

Comments

Dit klinkt heel erg als het probleem wat ik heb in mijn 9n3, Heel vreemd geluid, alsof er ergens iets los zit/afgebroken is, ik breng hem hier maandag voor naar de garage.

Ik houd je op de hoogte.
 
Het was bij mij de afstelling van de draagarmen, deze waren in stand 1 gezet in plaats van stand 0 (rijstand) dit zorgde voor geknars, gepiep en gekraak, ze hebben ze nu in 0 stand gezet en het probleem is compleet verholpen.
 
Ik hoorde ook iets vreemds met manoeuvreren bij mijn polo AW, kan dit ook te maken hebben met de manoeuvreren City Emergency Braking ?

Maar zojuist hoorde ik ook iets klakken bij het wisselen tussen kort vooruit rijden remmen en dan weer achteruit rijden.
Dat leek mij meer iets van het loslaten van remblokjes die door Hill-Hold waren vastgezet.
 
Ik denk dat dit het wringen van de banden is.
Heb je dit ook met de zomerbanden? Wij merken het bij ons op het werk met banden die wat harder rubber hebben zoals Dunlop, Bridgetone. Komt vooral voor bij koude omstandigheden en in de zomer nergens last van.
 

Item information

Added by
Anneke
Weergaven
1,500
Watchers
4
Reacties
5
Last update

More in Volkswagen Polo AW

  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!