Deurpanelen/bekleding polo 6r

Beste polo rijders,

Na beide deurpanelen links en rechts voor meerdere malen los gemaakt te hebben voor een audio upgrade zijn er helaas wat bevestigingspunten kapot gegaan.

Ik ben al een tijdje opzoek naar twee panelen. Tweedehands zijn ze heel vrijwel niet te vinden. Nieuw wel maar eigenlijk net wat aan de dure kant voor deze auto.

Heeft er iemand misschien een idee hoe ik deze panelen toch nog kan bemachtigen.

Alvast bedankt
 
Volkswagen  Polo 6r  1.2 TDI 
Bedankt voor de reacties maar denk dat ik de onderdelenlijn heb uitgespeeld. Het probleem is aan beide panelen. Links twee houders voor de clips en rechts het schuifje. Heb de afgebroken stukjes ook niet meer. Vw nl dacht ruim over de 600€. Mogelijk dat het in Duitsland goedkoper is? Kom met Engels niet erg ver.
 
Volkswagen  Polo 6r  1.2 TDI 
Mijn ervaring leert dat contact opnemen met sloperijen wel goed werkt.
Vooral beschrijven wat je zoekt en dan helpen ze je graag. (veelal goede service in het noorden van NL)

Zo kwam ik laatst 2 deuren tegen voor een 3-deurs Polo met 15dkm bij de slopert, kost geen drol en ziet er als nieuw uit.
 
Op de een of andere manier wil dat niet lukken voor me. Heb er behoorlijk wat afgebeld en al verschillende keren lang gereden 3u+ heen en weer om vervolgens panelen te zien die ook kapot zijn.

Ik zag dat er hier in het verleden wel eens wat werd aangeboden dus dacht ik meld me aan en kijk eens of er betere ideeën zijn
 
Volkswagen  Polo 6r  1.2 TDI 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!