Adblock

  Waarom zou ik MyPolo.nl whitelisten?

  We snappen als geen ander dat er op internet een 'alles is gratis'-cultuur heerst en werken daar graag aan mee door onze content en functionaliteit gratis ter beschikking
  te stellen. Dat kan echter alleen als er inkomsten zijn, want linksom of rechtsom moeten de kosten, als hosting en de nieuwste forumsoftware, worden betaald. MyPolo is dus
  afhankelijk van de inkomsten uit advertenties om te kunnen blijven bestaan.

  Jij kunt daaraan meewerken door MyPoloNL op je whitelist te zetten in je eventuele Flash- of adblocker. Het concept dat bezoekers op een banner moeten klikken om als
  website geld te verdienen is al lang en breed achterhaald. MyPolo verdient geld aan het vertonen van banners en is daarbij niet afhankelijk van hoe vaak er op een
  banner wordt geklikt. Ons whitelisten zou dus echt helpen. We bieden overigens wel een optie voor gebruikers van het forum die in het geheel geen banners willen zien.
  Via onze Account Upgrades kun je voor € 6 (€ 0,50 per maand) een premium member worden. Als premium lid zal je enkel de banners van onze sponsors zien.

  Hieronder laten we je zien hoe je bij een aantal populaire adblockers MyPolo als uitzondering kunt toevoegen.

  AdBlock
  Gebruik je AdBlock? Dan kan je de extensie in je browser openen als je op deze pagina zit. Vervolgens kies je voor 'Blokkeer niets op pagina's van dit domein' en druk je op 'uitsluiten'. Je schakelt dan advertenties in voor alle pagina's van MyPolo.

  AdBlock Plus
  Gebruik je AdBlock Plus? Dan kan je de extensie in je browser openen wanneer je op deze pagina zit. Je ziet dan staan 'Ingeschakeld op deze site'. Klik je daarop dan schakel je Adblock Plus voor alle pagina's van MyPolo uit.

  AdBlock Pro
  Gebruik je AdBlock Pro? Dan kan je de extensie in je browser openen wanneer je op deze pagina zit. Kies vervolgens voor 'Uitschakelen voor deze websites' om advertenties op alle pagina's van MyPolo toe te staan.

  Namens het MyPolo team bedankt!
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!