Het grote 'Gooi het eruit' topic!

@Boszna Hmm, heeft dat geen risico's op de lange termijn, zou ik het 'vergeten'? Ik heb nu, hoe dan ook, toch een huurcontract van 1 jaar, dus ik moet t komende jaar even in mijn huidige huisje doorbrengen. Maar dat is geen probleem hoor. Woon er nu al graag.
 
SEAT  FR  1.0TSI 95pk 
Je bent niet wettelijk verplicht deze schuld te melden. Een studiefinanciering is geen BKR registratie. Je mag het ‘vergeten’ te vermelden bij je hypotheek aanvraag ;) Mogelijk dat je dan wel de optie hebt tot kopen. Je bent nu immers meer kwijt aan huur dan de hypotheek lasten.
Van wat ik heb begrepen vragen ze er ook naar, dus als je dan alsnog 'vergeet' ben je aan het frauderen met alle gevolgen van dien helaas.
 
Volkswagen  X  X 
Precies, het gaat hier dus niet (alleen) om de pakkans en of eea al dan niet kan worden gecontroleerd, maar of je bereid bent om keihard te liegen/frauderen, wanneer de vraag expliciet wordt gesteld.
 
Volkswagen  Up! GTI KWv1 Milltek Road+ OZ HLT matt black wheels  1.0 tsi 140 pk/225 Nm (Vagtechniek) 
Huren inderdaad. Kopen is met de sterke huizenmarkt bijna niet te doen als je geen dubbel inkomen hebt, en dan zit ik ook nog in de terugbetaalregeling van het studiefinancieringstelsel die me ook weer de nodige duizenden euro's kost op mijn maximale hypotheekbedrag. En dan heb ik het over Limburg, waar over het algemeen alles maar een kwart tot een helft van de prijs is van de huizen in de randstad.

Maargoed, ik zit prima nu en tegen de tijd dat ik deze plek zat ben, heb ik hopelijk meer opties. :)
Ik heb het afbetaald, en kan nog vrij weinig. Dan is huren de oplossing! Tevens woon ik wel in de randstad :(
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TSI 105pk - 130pk / Insta: @peppergrey6air 
  • Leuk
Waarderingen: Giltix
Ja hier in Friesland ook; alleen werk vinden is dan meestal het probleem. Hele hordes reizen hiervandaan voor het werk naar de Randstand
 
Volkswagen  Up! GTI KWv1 Milltek Road+ OZ HLT matt black wheels  1.0 tsi 140 pk/225 Nm (Vagtechniek) 
volgensmij was het enige gevolg dat je niet aanspraak kunt doen op een of ander fonds die men helpt dat ze hun hypotheek niet kunnen betalen oid

Toen ik nog bij een bank werkte (1993-2014) kon de bank de hypotheekschuld direct opeisen als klanten
bepaalde zaken verzwegen of onjuiste informatie verstrekte.
 
  • Leuk
Waarderingen: Jay511
Toen ik nog bij een bank werkte (1993-2014) kon de bank de hypotheekschuld direct opeisen als klanten
bepaalde zaken verzwegen of onjuiste informatie verstrekte.
En daarom dus ook pas zoiets vertellen als ze ernaar vragen, als ze er niet naar vragen heb je geluk. Maar een standaard vraag is 'Heb je openstaande schulden/leningen' en dan moet je een studieschuld wel vermelden.
 
Volkswagen  X  X 
  • Leuk
Waarderingen: Rosinfield

Dit is de dikste reisvlog die ik tot nu toe heb gemaakt.

Al helemaal als je van snelle auto's houdt.

We hebben hier een dragrace gedaan tegen een Chevrolet Silverado diesel en die auto heeft ons goed verrast.

Dragrace, burnouts en uiteindelijk een lekke band!

Tja, dat hoort erbij.

Gelukkig waren we in een afgehuurde omgeving. Namelijk Bonville Speedway waar je zo hard mag rijden als je zelf wilt.
 
  • Leuk
Waarderingen: kawazxr
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!