Snelheids bekeuring

Vandaag briefje gehad over dat ik 9km te hard heb gereden ik wou een bezwaar van maken. Meestal betaal ik netjes maar nog nooit een bezwaar tegen gedaan. Dus mijn vraag is wie heeft een goeie smoesje voor mij om tog dit niet te betalen? Suggesties wij welkom(y)Stick Out Tongue
 
Volkswagen  Polo BLUE GT  1,4 TSI 200PK 
  • Verdrietig
Waarderingen: EnigmaNL
Bespaar je de moeite (en ons het belastinggeld) en doe geen bezwaar. Tenzij je echt een hele goede reden hebt wordt je bezwaar toch van tafel geveegd... Bezwaar doen gewoon omdat het kan is echt belachelijk.
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TDI Ex-Bluemotion 
  • Leuk
Waarderingen: Rosinfield
Of was jij het aantoonbaar niet? Dat heb ik een keer aan de hand gehad. Een bekeuring op een locatie waar diegene echt nog nooit is geweest. Foto opgevraagd, zelfde auto, kenteken week 1 karakter af. Bezwaar gemaakt, rechtgezet.

Daarnaast zijn wij ooit als stoet naar de Noordkaap vertrokken met de Noordkaap Challenge 2015 vanaf het mediapark in Hilversum, onder politie-escorte naar de A1. Door rood natuurlijk, maar dienstdoende agent van dienst maande de hele stoet door te rijden. stond ook een flitser. 20 boetes ofzo, allemaal hersteld omdat de agent kon aantonen dat hij ons groen gaf.
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TDI BlueMotion + Skoda Karoq 1.5 TSI Style Business 
  • Leuk
Waarderingen: Jorie en Steve Up! TSI
Ik wordt er van verdacht om 46 te hard te hebben gereden en ik kreeg een strafbeschikking van 559... volgens mij vond de ovj jou liever...:sweatsmile::tearsofjoy:
Ligt er aan waar de snelheidsovertreding is gemaakt. 46 te hard waar 80km/h,100 of 130 de max. snelheid was? Wegwerkzaamheden? Zulke overtredingen gaan via de OVJ bij een reeds geregistreerde overtreding wordt de boete ook hoger.
 
Seat  Arona 2020  1.0 TSI 115PK DSG 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!