Verlopen

Vraag me af of 2,5-3 eibach een aanzienlijk verschil maakt in looks voor zo’n bedrag

Je kan even in mijn topic kijken. Ik had ook de eibach er onder. Ziet er echt top uit tov origineel.

Ben nu zelf wel overgestapt op 15mm oem verlaging ivm toch wat meer comfort.
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2tsi 105pk 
Altijd al willen weten omdat ik me er simpelweg nooit in verdiept heb: wat is het verschil tussen een schroef set en een verlagingskit?
of zijn dit gewoon 2 verschillende benamingen? en verbeterd of verslechterd je auto in comfort (drempels hobbeltjes etc)?
de wegligging lijkt me wel sportiever te worden en strakker (beter dus) en visueel gaat hij natuurlijk lager op de grond liggen....
als ik nu een drempel al vrij hard neem dan kom ik met mijn voorbumper al op de straat dus verlagen lijkt me niet echt nog handiger. of is alleen achter ook mogelijk?
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TDI R-Line vlotte tractor by APTuning 
@Laszlo je zou bijna denken dat die drempels er liggen zodat je snelheid mindert.. :sweatsmile:
Nee joh, gas d'r op drempels uit de straat trekken. Nee ik rijd serieus soms met wat is het 5 of 10 km per uur over een drempel en dan hoor ik al het zwaard van mijn voorbumper KKGGGKKGGG
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TDI R-Line vlotte tractor by APTuning 
Altijd al willen weten omdat ik me er simpelweg nooit in verdiept heb: wat is het verschil tussen een schroef set en een verlagingskit?

We kunnen dit wel even uitleggen:

Verlagingsveren = Alleen veren
Verlagingskit = dempers en veren
Schroefset = Dempers en veren alleen kan je die door middel van een stelring op de schokdemper en achteras in hoogte verstellen waardoor je hem dus op een gewenste verlaging kan zetten.

Alleen veren zijn erg goed te doen als je daarmee tevreden bent. Maar zijn je dempers versleten dan is vaak verlagen met veren een nagenoeg net zo dure mogelijkheid als meteen ene schroefset monteren en daarmee je zelf kan bepalen hoe hij komt te staan.

Nu we dan ook even over comfort willen praten vermoedelijk dan nog even als volgt:

Eibach verlies je iets van comfort maar voornamelijk merkbaar op slechte wegen
H&R verlies je veel comfort wat zelfs op normale wegen merkbaar is
Schroefset afhankelijk van het merk verlies weinig ( KW streetcomfort) tot veel comfort ( H&R) en daartussen zit nog van alles waardoor het voor iedereen leuk te maken is. AP bijvoorbeeld rijd nagenoeg gelijk aan een Eibach verenset. Daarnaast zijn de dempers van een schroefset ook meteen goed met alle standen van de verlaging.




In jouw geval denk ik toch echt dat je te hard op drempels af gaat en zo niet zoals je zegt dan heb je denkt ik toch echt slechte voordempers. :)


PS: ik ga de actie nog even bekijken of we deze kunnen blijven hanteren voor de komende tijd :)
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!