Polo 6C OEM LED koplampen

Goedendag allen,

Ik ben in het bezit van een VW Polo 6C 1.4 TDI bluemotion (start/stop uitvoering).
Ik heb momenteel halogeen lampen met dagrijverlichting en bochtenverlichting.
Hier wil ik graag polo 6c OEM LED koplampen op monteren, echter kamp ik nog met een aantal vragen.

- Ik heb begrepen dat ik naast de koplampen, ook een adapter nodig heb die geschikt is voor start/stop (7L8). Waarin herken ik het verschil met een adapter die niet geschikt is voor start/stop?
- Ook heb ik iets gelezen over het eventueel moeten vervangen van de BCM, wanneer is dit het geval?
- Is het voor de APK verplicht om automatische hoogteverlichting te hebben op LED koplampen? of volstaat de lamphoogte versteller naast de lichtschakelaar?
- Zijn de koplampen al voorzien van een automatische hoogteverlichting of dien ik een ALS (automatic leveling system) pakket aan te schaffen mocht ik gebruik willen maken van automatische hoogteverlichting?
- De werkwijze voor het aanmelden in VCDS is mij ook niet bekend.

Ik hoop dat jullie mij hier bij kunnen helpen, alvast bedankt voor de moeite.
 
Volkswagen  Polo 6C  1.4 TDI 75pk bluemotion 
Hoi,

Dit is voor de ombouw in een 6R, maar misschien kan je er iets mee.
https://www.mypolo.nl/xenforo/threads/howto-6r-6c-led-koplampen-in-polo-6r.9747/

Ik heb het even nagekeken maar hier haal ik niet echt bruikbare info uit gezien het inderdaad zoals jij beschrijft om een 6R gaat waardoor deze persoon oa een BCM wissel dient uit te voeren waarbij hij heel wat stappen moet doorlopen. Gezien ik al over een polo 6C beschik denk ik niet dat ik dat alles dien uit te voeren. Toch bedankt voor het checken.

Iemand anders nog één of meerdere antwoorden op bovenstaande 5 punten?
 
Volkswagen  Polo 6C  1.4 TDI 75pk bluemotion 
Maar natuurlijk, Ik ben Louis, 25 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik heb een Polo 6C 1.4 Bluemotion uit 2015. Weet iemand toevallig hier ook hoe ik binnen VCDS succesvol de oem LED lampen kan aanmelden. Alvast bedankt.
 
Volkswagen  Polo 6C  1.4 TDI 75pk bluemotion 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!