Mijn eigen eerste VW Polo 6n2 1.4 MPI

Hallo vw liefhebbers!

Ook ik heb vandaag een VW Polo gekocht die morgen (woensdag, 8-8-2018) voor me klaar staat.
Al regelmatig reed ik in een Polo van mijn vriendin en een van een goede kennis. Afgelopen vrijdag is helaas mn Renault Megane II opgehaald voor de sloop en moest ik dus een tijdelijke keuze gaan maken.

Omdat de Polo me steeds weer beviel ben ik daarvoor maar gegaan. Met een zeer beperkt budget toch nog een Polo weten te kopen van 2001 met apk tot 1 febr. 2019. De Polo heeft een probleem met de elektrische ramen, maar dat los ik wel op. Wat me wel opviel is dat uit de voorwielen een soort van redundantie is te horen, dit schijnt te komen door de banden (continental) en licht metalen velgen? En wat me verder opviel, het koppelingspedaal hoef je maar net op te laten komen en hij grijpt hem gelijk aan, dat is wel even wennen, vorige auto moest het pedaal bijna helemaal op laten komen. Geen idee of dit kwaad kan bij de Polo en of zoiets normaal is?

De Polo heeft een kmstand van maar liefst 272.000km (NAP) en schijnt zijn eerste jaren als lease-auto te zijn gebruikt.
Kenteken van de Polo: 97-HN-FH.

Naar de toekomst in, medio januari hoop ik me een andere Polo te kunnen kopen, 6R serie...... deze Polo is dus voor tijdelijk. Hieronder een paar foto's.......
$_86 (1).JPG $_86 (2).JPG $_86 (3).JPG $_86 (4).JPG $_86.JPG (NAP) en schijnt zijn eerste jaren als lease-auto te zijn gebruikt.
Kenteken van de Polo: 97-HN-FH.

Naar de toekomst in, medio januari hoop ik me een andere Polo te kunnen kopen, 6R serie...... deze Polo is dus voor tijdelijk. Hieronder een paar foto's.......
 
VW  Polo  1.4 16v 
  • Leuk
Waarderingen: VM407
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!