wat heb jij gedaan aan en voor je polo vandaag

De chrome strip bij mijn gtd voorgril begint eraf te bladeren....Waar had jij jou gill gekocht? Misschien mijne vervangen.. Of anders opnieuw laten spuiten, hoewel ik denk dat dat bijna net zoveel gaat kosten als een nieuwe voorgril.

Bij oemtuning jij ook zeker ? Gewoon even mailtje sturen vind t te prijzig worden als het af gaat bladderen t is anders zonde... en ik zou geen chrome spray gebruiken en ze er al helemaal niet af trekken dan kun je die biesjes weg gooien breken zo af dus kijk goed uit voor het janken is :(


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Volkswagen  Polo 6r  1.2 TDI 
Goedemorgen!

Zoals beloofd de foto van mijn nieuwe koplampen.
Echter loop ik aan tegen het feit dat mijn verlichting op de uitstaand volledig aan staan. Daar er xenon in zit is dat natuurlijk erg slecht voor de lampen.

Heeft iemand een idee hoe ik dit uit kan schakelen?
Is het een simpele handeling of moeten we de vagcom induiken?
 

Bijlagen

  • 19093085_10154767299287426_4197313740424930931_o.jpg
    19093085_10154767299287426_4197313740424930931_o.jpg
    132.8 KB · Weergaven: 82
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TSI 90pk 
  • Leuk
Waarderingen: iichel
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TSI 90pk 
Tnx,
Al blijf ik het vreemd vinden. Heb geen kaas van verlichting gegeten

Stand 1 is uit, waarom staat alles dan aan? VAG foutje?
Stand 2 stadslicht
Stand 3 alles aan.

Als ik de aanpassing gedaan heb, behoud ik dan wel de stadslicht mogelijkheid (alleen de led verlichting aan)?


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Geen foutje van VAG maar een 'creatieve' oplossing om te voldoen aan de verplichting van dagrijverlichting te hebben.
 
  • Leuk
Waarderingen: kawazxr en Polovl
Lijkt mij geen goed idee, die rubbers gaan in je bodemplaat, met de nadruk op plaat. Deze kan nooit het gewicht van de auto dragen en als dat wel gaat, dan kan het alleen met een 4 armige brug.
Waar zie jij dat deze rubbers in je bodem plaat gaan? Rondom je kokerbalken trek je 4 pluggen weg, daar zet je deze in. Als je het artikel leest zie je dat dit een origineel onderdeel is op de TT (alle generatie's) Heb regelmatig een TT op de brug, nog nooit een vanaf gedonderd:cool:
 
Volkswagen  Polo  1.4 80pk 
Maar niet dat ik je wil afkraken ofzo, maar tis meer een waarschuwing voordat je je auto beschadigd. Bij de Audi is dit een officieel punt, bij de polo niet. Ook kan je dit alleen gebruiken met een 4 armige brug. Wil je bijvoorbeeld thuis met de krik eronder dan til je 1 van de vier punten op waardoor al het gewicht daarop komt te staan.

Probeer het uit zou ik zeggen als je zeker bent en laat het ons weten
 
  • Leuk
Waarderingen: Polovl
@pigeon don't worry, heel veel ocatvia, golf, tt, a3 en polo eigenaren rijden hier mee. Al deze auto's (rond het jaar 2004) lijken heel erg op elkaar qua structurele eigenschappen. Deze mod is niet echt bekend in Nederland, heb het ook van een buitenlands forum.
 
Volkswagen  Polo  1.4 80pk 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!