[HOW-TO][6R][Interieur] Originele vw armsteun installeren

Dankzij deze how to heb ik gisteren een armsteun in gebouwd. Top thanks. Als kleine aanvulling tussen de derde en vierde foto waar je beschrijft dat je het middenstuk naar je toe trekt (met kracht): daar zitten naast je pook nog twee palletjes die de console tegen houden, duw deze omlaag en je schuift hem er makkelijk uit(zonder misschien wat af te breken)

Verstuurd vanaf mijn E6653 met Tapatalk
 
Volkswagen  POLO 6R  1.2 
  • Leuk
Waarderingen: IbifaHo
Ten eerste bedankt voor de goede uitleg! Ik ben zelf al een tijdje op zoek naar een armleuning voor mijn Polo 6R. Over aftermarket varianten is echter weinig te vinden.

Voor de personen die geïnteresseerd zijn in het monteren van een aftermarket variant: op het internet kun je er snel een voor rond de €40. Deze komt overeen met de originele versie maar is iets minder stabiel. De kleuren verschillen ook net iets in tint. Voor prijs is het echter wel de moeite waard. De productfoto komt niet overeen met het geleverde product, zie foto's voor vergelijking. Hoewel in de beschrijving vanaf 2011 staat, is deze gewoon te installeren in Polo's vanaf 2009.

Zeker een aanrader om aan te schaffen indien men geïnteresseerd is in een armleuning
 

Bijlagen

  • IMG_20180817_093619.jpg
    IMG_20180817_093619.jpg
    1.1 MB · Weergaven: 40
  • 8718475886983_a_en_sq378.jpg
    5.8 KB · Weergaven: 32
Volkswagen  Polo 6R  1.2 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!