Het grote 'Gooi het eruit' topic!

Oh-ohhhh ....

Hopen dat het bij die ene blijft. Ik heb al een hele boodschappenlijst vol :)

vrijdag middag aan de laptop bij de vw gehangen, blijkt het van me airco af te komen, airco vraagt energie, geeft dit door aan de bcm, start/stop schakelt uit omdat er meer stroom wordt gevraagd. Airco werkt niet, bcm is de weg kwijt, start/stop gaat offline ivm geen communicatie.

Rare is, licht van de verwarmingsknoppen werken niet, maar lampje van de airco inschakeling wel, ook zonder sleutel in contact, hallo?

heren @ vw zeggen dat ik geen gratis vervangend vervoer krijg, maar ik heb verlengde garantie, dus jawel, zoek het maar uit.

Maandag ff wisselen, monteur is een vriend van me, dus dat komt wel goed.

Nadeel, uur in de file vanuit MIVW, zonder airco, maar we hebben ons vermaakt met het beste van Sesamstraat volgas en ramen open! Ja dat was ik!
 
  • Leuk
Waarderingen: Houz74 en Durban
Boiler room live stream
Ben klock now ..
1casque.gif

 
Polo  R-line  1.6 TDi powerd by Durban 
  • Leuk
Waarderingen: onlylyon
IMG-20160808-WA0001.jpg


Me nieuwe vervoer
Toch wel tijdelijk mag ik voor je hopen?
Best leuk maar flinke stap terug.

3f2c3f0f66340933861d727c7a45b866.jpg


Dacht dat Dino's uitgestorven waren? Blijkbaar leeft er nog zo een vliegende!

Plek was +-12cm in diameter en 3cm dik, 3x gefoamd + hoge druk erna telkens en dan nog een (oude) natte doek erover om wat te laten weken. Bumper ook moeten polieren wat was al ingebrand.
Da's vette shit zeg
Big Grin
 
Laatst bewerkt door een moderator:
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!