Gestolen Polo 6r R-line

Hoi Allemaal,

Is alweer een poos geleden dat ik actief ben geweest op het forum. Maar bij deze wou ik jullie laten weten dat mijn polo peper gray in r-line uitvoering een maand geleden gestolen is, auto was 1 jaar en 5 maand. Was bij een vriend, auto neergezet op parkeerplek langs de weg en de volgende ochtend was die foetsie. Dan sta je raar te kijken. Ook geen braakschade.

Poos lang goed ziek van geweest, was gewoon perplex dat je zoiets overkomt.. en kan het eigenlijk nog steeds niet geloven dat ie gewoon weg is.

Ben gelukkig wel goed verzekerd. Dus nu maar langzamerhand toch maar is naar een andere auto kijken, misschien een nieuwe golf.. met alarm..
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Wat kunnen ze met het chassisnummer Johan? En wat is een EOBD-firewall precies?
Helaas is mijn Polo 6R R-Line (3-SLH-53) ook enkele maanden geleden gestolen, nooit meer iets van vernomen (omgeving Zuid-Limburg, erg kort aan de Duitse grens ...)
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!