US licht module

K zou graag de US module op mijn Polo bm 6r willen instellen. Hierdoor blijft je knipperlicht voor 30% mee branden wanneer je de auto start (zie deze website // Us Lights | Van Deursen .) echter wil ik weten of dit via Vag-com is in te stellen of hiervoor de kabels voor moet kopen. Heeft iemand hier bij mypolo geïnstalleerd?
imagejpeg
 
Het kan je wel 120 Euro kosten:
"N 515: de verlichting/retroreflecterende voorzieningen hebben niet de vereiste kleur"
of
"N 650: het voertuig is voorzien van meer lichten of retroreflecterende voorzieningen dan is toegestaan"
 
Stoere uitspraak, jammer dat meestal de traantjes in de ooghoeken verschijnen en er zielige verhaaltjes verteld worden als er 120 Euro mag worden afgetikt langs de kant van de weg en/of het kentekenbewijs wordt ingenomen.

Hobby kost geld zullen we maar zeggen. En als je te hard rijd, dan weetje het risico dat je een boete kan krijgen. Tevens zit er op z'n set meestal een schakelaar om het aan en uit te zetten.
 
Je kan toch een maasje gebruiken door je huidige stadslicht eruit te laten?;)

En verder als je h4 lampen hebt kun je ook oranje lampjes erin doen ipv de standaardStick Out Tongue
Heb je ongeveer hetzelfde idee als bij de h7's
 
VW  6R  1.2TDI 
Ik ben er 1 keer voor aangehouden maar dat was meer omdat mijn kentekenplaat achter de ruit zat ipv voor op de bumper. Meneer agent zei dat ik ze uit moest zetten en thats it. Ik kon weer verder.

Verder met achoholcontrole's of fuik controles aan de grens nooit maar dan ook nooit een opmerking erover gehad. ik maak me er niet druk om.
 
Ziet er wel apart uit zo. Dat oranje is een stuk feller dan ik had gedacht met enkel een stadslichtje. Of komt dat door de (sorry, no offence meant) crappy H4 verlichting?
 
Volkswagen  Up!  1.0 60pk 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!