Welkom op MyPolo!


Je bekijkt het forum op dit moment als gast. Als gast op dit forum kun je veel berichten gewoon lezen, maar je hebt niet de volledig toegang tot alle inhoud.

Wil je wel alles kunnen zien en kunnen reageren op topics , dan zul je je eerst moeten registreren op ons forum.

Volkswagen Polo automatten van Justcarpets

Discussie in 'JustCarpets.nl' gestart door Justcarpets, 12 jun 2018.

 1. Justcarpets

  Sponsor

  Lid geworden:
  28 mei 2018

  1
  2
  1
  Ook de automatten van de Volkwagen Polo verslijten op den duur. Gelukkig maar, want anders zat je voor altijd vast aan die ontzettend saaie standaard automatten die fabriek-af worden meegeleverd. Sterker nog je zou graag willen dat je op je dag van aanschaf (van de Polo dan) door de automatten heen trapte zodat je een set nieuwe automatten kan bestellen bij Justcarpets. Bij Justcarpets kan je kiezen tussen verschillende soorten tapijt, de kleur van de bandering, de kleur van het stiksel en eventueel ook een tekst en één van de standaard logo's toe laten voegen. Kijk dat noemen wij nou gepersonaliseerde automatten.

  Met de hand gemaakt
  Alle automatten worden met de hand gemaakt. Wel met behulp van elektrische machines natuurlijk, maar elke automat wordt persoonlijk door één van onze medewerkers gesneden, gebandeerd, geborduurd, gelast en de doppen voor de bevestiging erin geslagen.

  Perfecte pasvorm en oudere Polo's
  Dat betekend ook dat we van heel wat polo's al de matten hebben in gemeten. Dat garandeert namelijk een perfecte pasvorm. Elke automat die we aanbieden is nauwkeurig ingemeten bij polo's in het wild :) Als je dan op onze website komt zie je ook dat we nog niet alle polo's erin hebben staan. Mocht je vinden dat de polo's van voor 1994 ook een plaatsje verdienen op onze website dan kan je altijd langskomen om de matten in te laten meten. Dat werkt het beste als er originele (of goed passende) automatten in de auto liggen. Als je hier aan mee wil werken kan je contact opnemen met de klantenservice.

  Andere producten
  Naast de automatten in naaldvilt, velours of luxe velours hebben we ook nog rubberen automatten. Deze maken we uiteraard niet zelf maar worden voor ons geproduceerd. Daarnaast kunnen we ook nog rubberen kofferbakmatten leveren.

  Kortom een mooi assortiment producten die jullie Polo's weer een beetje op kunnen fleuren. Speciaal voor jullie hebben we een ledenkorting. Deze staat in het besloten gedeelte van de website zodat alleen jullie er van kunnen profiteren en niet iedereen die alle websites afstruint naar kortingcodes.

  Mochten jullie een set willen bestellen dan zouden we het waarderen als jullie hier wat foto's zouden kunnen plaatsen van de resultaten. We zijn benieuwd!
   

  Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk

  Johan en DeeOow vinden dit leuk.
 2. Google AdSense Advertenties  Word om alle Google Adsense reclame te verbergen.

Deel Deze Pagina

XenForo/
 1. Deze site maakt gebruik van cookies om inhoud te personaliseren, uw ervaring te optimaliseren en om u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie