Summer Super Sale - 1 september 2018

Carclean.com

Sponsor
6
3
Het is alweer bijna zover: de Summer Super Sale 2018! Zaterdag 1 september staat volledig in het teken van spectaculaire aanbiedingen en hoge kortingen! Alle aanbiedingen zijn alleen online geldig. Je hoeft dus niet eens van huis weg om te profiteren van de mooie aanbiedingen! Alle details rondom de diverse acties worden in de loop naar de Summer Super Sale bekend gemaakt. Stay tuned!

Summer super sale 2018.jpg
 

Carclean.com

Sponsor
6
3
De eerste Summer Super Sale acties zijn bekend! Op zaterdag 1 september hebben wij 30 limited edition Waxaddict setjes beschikbaar! Voor maar €65 ontvang je de Limited Edition Vitreo Wax, speciaal gemaakt voor onze SSS! Hiernaast ontvang je bij de Vitreo GRATIS een Waxaddict Air Freshener 500ml in dezelfde Vitreo geur en een Pure Shampoo 500ml! upload_2018-8-1_17-47-1.gif Zowel de Air Freshener als de Pure Shampoo zijn limited edition versies en afgestemd op de kleur van de Vitreo Wax.

Waxaddict Vitreo.jpg

Nieuw in het assortiment en verkrijgbaar vanaf de Summer Super Sale voor een knallende prijs: een lakdiktemeter! Met deze digitale lakdiktemeter kun je zelf de dikte van het lakwerk op jouw auto meten. Te gebruiken op ferro (magnetische) en non-ferro (niet magnetische) metalen.

Specificaties:
- Te gebruiken op ijzeren, stalen, koperen, aluminium, zinken en bronzen oppervlakken.
- Ferro dikte 0 tot 2000 micron
- Non ferro dikte 0 tot 1000 micron
- Met black light lampje
- Respons tijd 1 seconde

De vaste prijs voor de lakdiktemeter is €139. Alleen tijdens de Summer Super Sale op 1 september hanteren we een spectaculaire prijs!

Lakdiktemeter.jpg
 

Bijlagen