Summer Detail Day 19 augustus 2017!

Carclean.com

Sponsor
6
3
De Summer Detail Day, georganiseerd door Carclean.com, is een evenement waar detailers en hobbyisten samenkomen om ervaringen te delen, demonstraties bij te wonen en te profiteren van fantastische aanbiedingen! De dag is een actie- en demodag voor autopoetsmiddelen en autodetailing!

Op de Summer Detail Day zijn de fabrikanten van verschillende merken aanwezig om demonstraties en workshops te geven, vragen te beantwoorden en advies te geven. Hiernaast zijn er speciale dagaanbiedingen waardoor je met flinke kortingen producten kunt aanschaffen. Veel van deze acties zijn zowel in onze showroom als via onze website www.carclean.com geldig!Gedurende de dag zullen er verschillende wedstrijden zijn en demonstraties gegeven worden. Hiernaast kun je je opgeven om jouw auto te laten uitdeuken zonder dat deze gespoten moet worden! Aangezien er voor enkele workshops maar een beperkt aantal plaatsen zijn dien je je hiervoor ook in te schrijven zodat we teleurstellingen kunnen voorkomen.

Master of Detailing - Welke auto staat er dit jaar het best bij op de Master of Detailing contest? Denk je dat jij jouw auto tot in detail kan behandelen en verzorgen en kun je de concurrentie aan? Geef je dan snel op! Voor de Master of Detailing hebben we een eerste, tweede en derde plaats. De drie winnaars winnen een leuke beker en een Car Care Coupon ter waarde van resp. €50,- €25,- en €10,-! Op de dag zelf krijg je natuurlijk nog de tijd om jouw auto de finishing touch te geven! Let op! Je auto wordt niet beoordeeld op custom accessoires maar puur op de 'show' en de 'shine'! We letten dus op de netheid van de auto, de kwaliteit van de lak, etc.

Mr. Skittles Can Fly - Als je dacht dat een Dodo niet kan vliegen, dan heb je het mis! Dit jaar hebben we weer de wedstrijd: wie kan Mr. Skittles III het verst gooien? De winnaar wint Mr. Skittles III, moet verplicht met hem op de foto en je wordt op zijn eigen Facebookpagina geplaatst. Wil je een gooi wagen?

Uitdeuken zonder spuiten - DSH Repair en Van Beek Car Care zijn tijdens de 2017 Summer Detail Day editie aanwezig! Beide zijn gespecialiseerd in het uitdeuken zonder spuiten. Heeft jouw auto de nodige deukschade en wil je dit laten herstellen? Zonder inschrijving kunnen wij niet garanderen dat DSH Repair en Van Beek Car Care tijd voor jouw auto hebben.https://www.eventbrite.nl/e/registratie-uitdeuken-zonder-spuiten-35347800222

Polish Battle - Zie jij het als een uitdaging om tegen mededetailers te polijsten en in een korte tijd zo'n mooi mogelijk resultaat te bereiken? Doe dan mee aan de Polish Battle! Je krijgt een paneel met de nodige swirls krassen en andere imperfecties. Aan jou de taak om met polijstmiddelen, machines en pads (eigen producten meenemen mag) het paneel weer mooi te krijgen. Degene met het beste polijstresultaat wint de Polish Battle Beker en een Car Care Coupon ter waarde van €25,-!https://www.eventbrite.nl/e/registratie-polish-battle-35347969729

Summer Detail Barbecue - Ook dit jaar sluiten we de Summer Detail Day af met een gezellige barbecue waar ook jij van harte welkom bent! De kosten van de barbecue zijn €17,50. Na je inschrijving ontvang je van ons de bevestiging van jouw aanmelding en dien je het bedrag binnen 14 dagen over te maken.
Parkeren is mogelijk in de nabije omgeving van ons pand en geschiedt op basis van beschikbare plekken. Langs de singel is er ruimte voor 60 auto's en op het parkeerdek ook nog eens plek voor 150 auto's. In onze straat zelf kan niet geparkeerd worden!

De Summer Detail Day is geen automeeting en je kunt jouw auto dus ook niet 'showen' aan andere bezoekers.

Zien wij jou ook op 19 augustus 2017? Schrijf je dan snel in! https://www.eventbrite.nl/e/registratie-summer-detail-day-2017-35200560825 Aanmelden voor de diverse demo's en wedstrijden kan ook via deze link!

logo.jpg
 
  • Leuk
Waarderingen: kawazxr en iichel