Welkom op MyPolo!


Je bekijkt het forum op dit moment als gast. Als gast op dit forum kun je veel berichten gewoon lezen, maar je hebt niet de volledig toegang tot alle inhoud.

Wil je wel alles kunnen zien en kunnen reageren op topics , dan zul je je eerst moeten registreren op ons forum.

Schakel mechanisme afstellen Polo 6N2, wat een drama, graag advies!

Discussie in '(1994-2001) Volkswagen Polo 6N & 6N2' gestart door Bar Stema, 10 nov 2018.

 1. Bar Stema

  Bar Stema New Member

  Lid geworden:
  10 nov 2018

  1
  0
  1
  Hallo, ik ben Bar dit is men derde Polo 6N of problemcar, altijd wat;). Het zijn hele fijne autootjes op de elektrische ramen, deursloten, lambada zonde en het schakelmechanisme na. Graag wat hulp bij afstellen van het schakelmechanisme desnoods tegen een vergoeding. Het schakelen gaat op zich wel maar zeker niet vloeiend. Het lijkt alsof de pook tijdens het schakelen blijft haken.

  Ik heb al meerdere keren geprobeerd het te fixen. Er zijn twee stel mogelijkheden, 1 voor uitslag van links naar rechts, 2 voor het afstellen vd bediening vd bak. Stel mogelijkheid 1 staat in de midden positie en 2 halverwege net onder het midden. Onder het pook leertje zijn geen bijzonderheden te zien, de uitslag is normaal. Ik heb het nog vergeleken met een andere polo met de zelfde motor en bak.

  Bij de garage gebruiken ze een soort afstel-geleider van VAG/VW. Deze lenen ze niet uit tegen een vergoeding en ze vragen donders veel geld voor deze reparatie. Zijn er revisie sets voor het schakel mechanische, is het nodig? Heeft iemand advies of misschien een geleider te leen? Of iemand die hier ervaring mee heeft en tegen een schappelijke vergoeding wil en kan repareren?

  Gr,

  B
   

  Volkswagen Polo 6N2 aud

 2. Google AdSense Advertenties  Word om alle Google Adsense reclame te verbergen.
 3. franky_6r

  franky_6r Active Member

  Lid geworden:
  16 mei 2018
  Locatie:
  arnhem

  184
  71
  28
  afstellen is een ramp vaak wil het nog wel eens werken bak in de achteruit pook laten vasthouden in de achterruit en vast draaien
   

  vw polo 6r bm 1.2 tdi

 4. Johan

  Administrator VCDS Support

  Lid geworden:
  29 jul 2008
  Locatie:
  Purmerend

  3.915
  376
  83
  heb zelf alleen ervaring met een 6N automaat, dus weet niet of er een revisie set is maar dat kan natuurlijk wel goed de oorzaak zijn als dit niet in orde is.. dan kun je afstellen wat je wilt maar zal nooit 100% goed komen
   

  Volkswagen Golf GTI Pirelli 1.8 8v 112pk

Deel Deze Pagina

XenForo/
 1. Deze site maakt gebruik van cookies om inhoud te personaliseren, uw ervaring te optimaliseren en om u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie