Banden voor mijn polo 215 40 R17

31
8
22
Dag allen,

Ik ben opzoek naar een mooie set zomerbanden voor mijn 17" velgen. Op mijn 15" had ik een set Vredenstein liggen waar ik erg tevreden over was.
Op internet kwam ik de Landsail S588 tegen, een goedkopere band die blijkbaar erg goed uit de test komt. Iemand ervaring met deze band, of iemand nog tips? Big Grin

Alvast bedankt!
 

Robin-1991

MyPolo - Team
1.840
113
Ik zou lekker een bekender merk pakken.

Toevallig heb ik laatst ook 2 nieuwe banden gemonteerd.
Ik ben voor Toyo gegaan( goeie ervaring mee) en ik moet zeggen dat het tot nu toe niets onder doet aan de Continental die ik hiervoor had.
 

Pasa030

Actief lid
106
28
24
Op Mercedes heb ik altijd zomers Contis gehad en winters Petlas. Ik ben zeer tevreden over beide. Maar ivm met rond de 1ton km pj ga ik volledig overstappen naar Petlas. Ik hoor alleen goede dingen over en zelf heb ik 3 seizoenen met 1 set gedaan..
 

guus6r

Actief lid
411
43
34
Ik zie toch nooit nanpang Petlas etc goed terug komen in banden testen. Dit zal toch een rede hebben denk ik dan. Het is het enige wat de auto met de weg verbind en dan daar op besparen en in het slechte geval jezelf maar ook een ander in gevaar brengen.
Klinkt wat dramatisch misschien maar ik vind het vreemd.
Als een Michelin ps4 of conti contact 6 of wat dan ook te duur is ga dan voor een Falken bandje wat mooi hoog in het midden zit qua testen.

ieder z'n ding maar ik zou mezelf niet vergeven als ik alles in de poeier rijd met een habbibabbie bandje.
 

Pasa030

Actief lid
106
28
24
Specifiek over Petlas heb ik niks slecht gevonden. En ik heb zelf goede ervaringen dusja keus is snel gemaakt. Goedkoop hoeft niet altijd slecht te zijn.
 
154
18
ik zou zelf kijken naar
FALKEN ZIEX ZE310 ECORUN
of
FULDA SPORTCONTROL 2


Beide niet te duur, relatief goed getest, en vrij stil.