Stoelverwarming doet het niet


hallo,
Ik heb dit weekend mijn polo 6R BM
Voorzien van stoelen met stoel verwarming.
Alles aangesloten alleen doet de rechter kant het. de bestuurders kant knippert 1x en gaat uit. Heb vandaag de stekker van de rechter stoel verwisseld met de linker stoel en doet het dan nog niet.. wat kan het zijn? Het verwarmings matje of zit er een zekering in de stoel? Hoor het graag!
 
Laatst bewerkt:
volkswagen  polo 6r  1.2 tdi 
ik zag deze topic later pas, maar er was een oude topic hier over https://www.mypolo.nl/xenforo/threads/storing-stoelverwarming.10889/
Ik heb een beetje lopen zoeken, ik ben alleen maar oplossingen tegen gekomen door de element te laten vervangen.
En er was een oplossing door een weerstand tussen te plaatsen, mochten jullie een oplossing hebben hoor ik het graag.

Ik ben vandaag ook tegen dit probleem aangelopen, als ik de contact aanzet dan gaat de stoelverwarming automatisch uit en krijg ik hm niet meer aan hij brand geen 1 seconden wat tie bij jou wel doet.
 
Volkswagen  Polo 6C  1.4 TDI 105PK --> 130PK 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!