USB aansluiting POLO AW

Goedemorgen,

Ik vraag me af wanneer er nu 2 USB aansluitingen aanwezig zijn in de Polo. ik heb wat op internet op proberen te zoeken, maar ik kom niet uit op een eenduidig antwoord.
Zitten er bijvoorbeeld bij een Polo Comfortline met executive pakket nou 1 of 2 usb aansluitingen?

mvg,

Dennis
 
Volkswagen  Polo AW 2021  1.0 TSI 116pk 
Goeiemorgen Dennis

In België heb je vooraan 2 USB aansluitingen bij de Music Pack of bij de Travel Pack (maar dan voegt hem de Music Pack automatisch toe).

Bij mij zitten er overigens 2 USB aansluitingen vooraan en 2 achteraan. Enkel de 2 vooraan kan je gebruiken voor App-connect. De 2 achteraan enkel om te laden heb ik gemerkt.
 
Volkswagen  Polo AW  1.6 TDI 59KW 
Bedankt voor je reactie.

4 USB aansluitingen is wel flink veel!

Bij het configureren van mijn auto (directlease.nl) ben ik die music pack of travel pack niet tegengekomen. Misschien iemand uit NL die het antwoord kan geven? Big Grin
 
Volkswagen  Polo AW 2021  1.0 TSI 116pk 
Hi Dennis,

Ik had op mijn voorloop Polo (comfortline) 2 USB poorten voorin en 2 usb poorten achterin. Nu op mijn Highline hetzelfde. Van het 'Music Pack of Travel pack' heb ik niet gehoord of gezien, zowel op de volkswagen site in de configrator of het samen stellen van de Polo bij de dealer.
 
Volkswagen  Polo AW 2019 Higlhine R  1.0 TSI 95 PK (120pk) 
  • Leuk
Waarderingen: Dutchviper
Juist, klinkt logisch wat betreft 2 usb voor en 2 achter. Op mijn voorloop (comfortline) en mijn huidige (highline) is de optie 'Executive Pakket'. :)
 
Volkswagen  Polo AW 2019 Higlhine R  1.0 TSI 95 PK (120pk) 
  • Leuk
Waarderingen: Dutchviper
ik heb de comfortline en alleen 2 usb voorin de middenconsole. Achter heb ik geen usb aansluitingen. Misschien omdat het een Franse import auto is?
 
Volkswagen  Polo AW 1.0 TSI Comfortline DSG  1.0TSi 95pk 
Grappig, ik heb er slechts één voorin. Terwijl op mijn auto wel alles zit wat het executive pakket biedt. Wellicht idd kwestie van import, de mijne komt oorspronkelijk van de oosterburen. Meer dan die ene heb ik ook niet nodig gelukkig. Voor opladen zijn die dingen niet echt handig
 
Volkswagen  Up! GTI KWv1 Milltek Road+ OZ HLT matt black wheels  1.0 tsi 140 pk/225 Nm (Vagtechniek) 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!