verlichting achteruitrijden

Hoi Allen,

Ik rij nu sinds een maand een nieuwe orange energetic polo aw 1.0 95pk comfortline business handgeschakeld.
Het is een prachtige auto en ik ben er super blij mee.

Echter is het achteruitrijden echt rampzalig.. Ik heb geen achteruitrijcamera of sensoren (dont ask waarom niet).
Het licht en daarbij dan dus ook het zicht is echt vreselijk.. ik zie letterlijk en figuurlijk helemaal niks!

Ik heb de auto bij de garage gehad en als antwoord kreeg ik te horen dat het lampje dan ook meer een waarschuwing was voor mensen om te zien dat je achteruit rijd en dat ze er niets aan konden doen.

Voordat ik nu met de lease maatschappij ga praten wou ik jullie mening eens weten wat ik hier nou het beste mee aan kan..

thanks!
 
Volkswagen  AW  1.0 TSI 95PK 
Voor je achteruit rijd heb je toch al gekeken waar je wil parkeren en hoeveel ruimte er is? dan gebruik ik alleen nog maar mn buiten spiegels, oke ik heb sensoren nu maar hiervoor had ik een voorloper en dan kan ik echt wel zien hoe dicht ik er bij zit, maar nee je kan idd niet heel je parkeerplek verlichten tijdens het achteruit rijden, ik zie het ook meer als een aanwijzing voor anderen inderdaad.
 
Volkswagen  Polo AW  2.0 GTI 
Heb zelf het led pakket gekozen, is mij opgevallen dat je dan ook links en rechts achteruitrij verlichting hebt. Zie je ook al stukke meer. Maar zoals hierboven vermeld, als je al kijkt wanneer je het meeste overzicht hebt ben je al halverwege :) en probleem ledje te steken

Succes
 
VW  Polo MK6, Transporter T5 2011  1.0 TSI 115pk hand 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!