9n/9n3 bumper

Beste leden,
Ik ben sinds kort in het bezit van een polo 9n. Geweldig karretje. Ik heb nu wel een vraagje uit nieuwsgierigheid. Past een 9N3 bumper met aanpassing van de grill en koplampen op een 9n?

Groetjes
 
Volkswagen  Polo 9n  16v 1.4 
Het is mogelijk en er zijn een aantal mensen wie het hebben gedaan. Echter kost het aardig wat tijd en geld, de vraag is of je dat moet investeren.

zoek maar eens op polo 9n to 9n3 conversion

https://uk-polos.net/viewtopic.php?t=36168
Thankss man!!
Ik heb echt veel op internet gezocht maar kon niks vinden... ik ga er even induiken en wat het allemaal gaat kosten. Mijn auto is namelijk een hobby projectje.20190116_073456.jpg 20190116_073607.jpg
 
Volkswagen  Polo 9n  16v 1.4 
  • Leuk
Waarderingen: Jan de Bandeman
Heb de ombouw zelf ook gedaan.

Motorkap, zijschermen, spiegels, voorbumper, koplampen, voorfront waar je radiateur in hangt, retainers en nog wat klein spul heb je nodig. En dan moet je een stukje van je chassis bij de koplampen afslijpen en je moet de draden van de knipperlichten naar je spiegels brengen.

Best een klus maar voor mij was het het waard met de cup edition ombouw
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!