Polo 9n3 beide ramen werken niet

Beste leden

Heb een Polo 9n3 1.4tdi 2008 5deurs met enkel elektrische ramen voor

Beide ramen werken niet. Beide knoppen op de bestuurdersdeur en knop op de passegiersdeur doen niets, verlichting van de knoppen brand wel.

Wat me ook is opgevallen dat de CV via het slot ook niet werkt, dus comfort openen en sluiten werkt ook niet. Dus CV werkt wel met klapsleutel en knop op de bestuurdersdeur of dit voorheen ook zo was kan ik niet garanderen.

Het volgende heb ik al gedaan
- Zekeringen gecontroleerd.
- VCDS geen storingen
- Kabels in de deur en tussen deur en auto gecontroleerd op breuk. niets te zien, wel witte residu op de middelste stekker. deze schoongemaakt en ingespoten.
- Accu polen losgehaald.
- Raammotor heeft gewoon voeding.

De het volgende zou de comfortmodule zijn. maar aangezien de cv wel op afstandsbediening werkt lijkt me dit sterk.

Codering van de module vergeleken met een polo met enkel elecramen voor deze is correct: 00019

Extra info: toen de ramen het voor het eerst niet deden na enkele uren deden de knoppen het wel tot ze plotseling weer niets deden.

Iemand nog suggesties?
 
Volkswagen  Polo 9n3  1.4TDI 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!