Subwoofer aansluiten op RCD330 (AliExpress Aftermarket)

Beste leden,

Mijn tweede bericht (excuses als dit in het verkeerde topic staat, ben nog een beetje mijn weg aan het vinden in forum, en excuses als hier iemand al iets over gevraagd heeft, maar ik kon niks er over vinden).

Ik (en een vriend van mij) hebben met genoegen deze AliExpress RCD330 radio gekocht en we zijn er allebei eigenlijk goed over te spreken. Echter zit er geen line-out op de radio om een subwoofer en versterker aan te sluiten. Ook heb je in de radio zelf geen mogelijkheden om deze aan/uit/harder/zachter te zetten e.d.

Nu zijn wij eigenlijk benieuwd; is het überhaupt mogelijk om hier - redelijk eenvoudig - een subwoofer op aan te sluiten? Ik snap dat er waarschijnlijk wel wat kabeltjes e.d. geknipt en doorverbonden zullen moeten worden of dat de quadlock aansluiting aangepast zal moeten worden, maar ik ben benieuwd of iemand hier een goede how-to of meer informatie over heeft.

Alvast bedankt!

Gr. Roy
 
Laatst bewerkt:
het kan wel maar dan moet je zo'n tulp erop zetten klant van me had het een keer gedaan maar heb er verder geen informatie over.

of je moet het vóór de quadlock allemaal aansluiten
 
Volkswagen  Polo  6R 1.4 FSI 
Je kunt er wel een tulp uitgang bij maken.
Je bent een RCA converter nodig.
Kun je tussen je uitgaande + en - van de speakers zetten , achterop je radio

Zie afbeelding als voorbeeld van het merk caliber

Zelf had ik altijd een van mosconi , maar daar betaal je zo 50€ voor
 

Bijlagen

  • A7F172A8-1E24-4BD3-8A19-8777D9144E0B.png
    A7F172A8-1E24-4BD3-8A19-8777D9144E0B.png
    161.7 KB · Weergaven: 100
Volkswagen  Golf GTI ED35  2.0TSI 
Het is heel simpel, je hebt een rca converter nodig, een van 20 euro is al goed. Heb verschillende gehad maar kwa geluid is er weinig verschil. Je sluit bij de radio van de quadlock stekker, je + en - van achterdeur speakers aan op de RCA converter. In de RCA doe je de tulp kabels voor de versterker van je subwoofer. Remote van versterker kan je pakken van je lichtschakelaar stekker, vgm rechts onderin is geschakelde stroom. en dan zou t moeten werken.
 
Volkswagen  Golf 7 GTE  | Polo 6R 1.6 TDI 203pk 370nm stage 3 (verkocht) 
Als je versterker hi input heeft kun je gewoon een speaker uitgang rechtstreek naar de versterker leggen. En anders idd een converter die hi naar lo converteerd.
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 BlueMotion 
Je kunt er wel een tulp uitgang bij maken.
Je bent een RCA converter nodig.
Kun je tussen je uitgaande + en - van de speakers zetten , achterop je radio

Zie afbeelding als voorbeeld van het merk caliber

Zelf had ik altijd een van mosconi , maar daar betaal je zo 50€ voor

zo heb ik het ook gedaan

remote van de sigaretten aansteker gepakt
 
vw  polo 6r bm  1.2 tdi 
  • Leuk
Waarderingen: Michel6C
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!