Lampentalk Polo 6R 6C --> H4, H7, Xenon en LED

Klopt, nu je het zegt herinner ik het me weer!

Toen ik het lampje wilde vervangen bij mijn 6C bleek dat er dus een T20- W21W / W21/5W in moet.

Ik zet hem even op mijn to-do lijstje zodat ik het deze keer niet vergeet te wijzigen!

edit: wilde het eigenlijk nu meteen even doen, maar is het nou een 21 watt lamp of een 21/5 watt lamp?
 
  • Leuk
Waarderingen: VM407
Als je kijkt in mijn voorstel topic kun je zien dat het standaard is en ook de bochtenverlichting.

Het controle lampje brand op het dashboard dus ga ervan uit dat er een lampje stuk is.

Als je bocht verlichting activeert en je krijgt meteen een lampje zichtbaar van defect dan is de bochtverlichting niet aanwezig en mogelijk vanwege ontbrekende stuurdraden of onbrekende pinnen in de BCM
 
Hi allen,

Mijn af-fabriek xenon koplampen zijn in zes jaar tijd voor de derde keer gestolen.. Het wordt nu met de autoschadebedrijf en de verzekering geregeld, maar zit er over na te denken zelf de standaard H7 koplampen van een Polo 6C erin te zetten. Om dan met een toekomstige verkoop de xenon koplampen weer te installeren.

Nu lees ik alleen maar conversies van halogeen naar xenon en niet per se andersom. Weten jullie of het plug-and-play is (H7 koplampunit koppelen aan mijn 14 polige stekker gemaakt voor xenon), of dat er in de boordcomputer nog het één en ander moet worden aangepast?

Hoor het graag en alvast dank voor jullie hulp.
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!