Stoelverwarming aansluiten,hoe??

Jullie kunnen mij vast helpen,

Het gaat om het volgende:
Ik wil graag mijn Stoelverwarmingsmodule vervangen ( 6R0959772A ) omdat de bestuurderskant na enkele seconden uitvalt en de bijrijderskant lekker warm wordt.

Mijn probleem is dat ik de module nergens kan vinden?!?!?!

Wie helpt mij ???!!!

Alvast bedankt

Gr Aydin
 
Volkswagen  Polo AW  2.0 tsi GTI 200 pk 
De module zit rechts van het stuur, boven het gaspedaal ergens.

Ik denk overigens dat het waarschijnlijker is dat ofwel de kabel, ofwel het matje van de bestuurderskant defect is. Als de module detecteert dat de kabel defect is zal deze na enkele seconden uitgaan en een keer knipperen bij indrukken.
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TDI 75pk 
Inmiddels via bovenstaande berichten de module kunnen vinden. Deze zit idd rechts boven het gaspedaal( fabrieks af optie)

Na het vervangen van de module helaas situatie ongewijzigd.

Stekkers L-R --> R--L geprobeerd echter maakt dat ook geen verschil.

De stekkers zijn doorgepiept met een multimeter ivm kabel breuk en deze zijn in orde. Wat wel opviel is dat de voltage van de stekker eerst oploopt tot 5 volt en daarna een terugval heeft.

Heeft iemand enig idee waar het probleem zich bevindt??
 
Volkswagen  Polo AW  2.0 tsi GTI 200 pk 
Hallo Aydin54 heb je het probleem op kunnen lossen???
Ik heb namelijk ook al een tijd dat de bestuurders kant niet werkt, ik heb deze week de twee witte stekkers onder de stoel losgemaakt zodat de stoelverwarming niet meer aangesloten zit.
Ik dacht als er sluiting in een van de matjes zou zitten en ik haal de stekkers los dat dan de schakelaar verlichting wel zou blijven branden i.p.v. meteen weer uit gaan.
Dan detecteert het systeem geen sluiting, maar ook dan gaat bij mij meteen het lampje weer uit als ik de stoelverwarming in schakel.
Of is dit geen methode om te testen of er wel of geen sluiting in de matjes zitten van de stoel?
 
Volkswagen  Polo  1.6 TDI 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!