Fabrieksupdate motorsoftware

Goedenavond allemaal,
Ik ben een beetje rond aan het kijken op de website van vagtechniek en kom hier een fabrieksupdate tegen voor mijn polo.
Ik heb een polo 1.0 TSI 110pk 6-bak en de fabrieksupdate voor de motorsoftware is naar 115pk.
Jaaa,een gehele 5 pk winst,kosten 249,- euro's.
Nu weet ik dat de nieuwe AW (weet niet waar dat voor staat,maar dat terzijde) ook leverbaar is met dezelfde motor maar dan 115pk. De 110pk is niet meer leverbaar op de nieuwe polo.
Mijn vraag is nu dat als ik naar de dealer ga voor de eerste beurt (mijn polo is namelijk van mei 2017 en heeft nog geen beurt gehad) deze motorsoftware mee wordt genomen met de eventuele gehele update voor mijn polo?
Dus,zonder extra kosten en als standaard bij het eerste onderhoud.
Ik hoop dat iemand van hier mij iets meer hierover kan vertellen.

Knipsel.JPG
 
Volkswagen  Polo 6C1 Highline  1.0 TSI 110pk 
Hmmm helaas :(
En de stage 1 en stage 1+ update voor deze motor bij vagtechniek,kan dat wel goed zijn?
Ze spreken daar over 140 pk uit deze 1.0 liter v3 motor. Dat lijkt mij niet gezond :confused:
 
Volkswagen  Polo 6C1 Highline  1.0 TSI 110pk 
Dit is voor motoren die hetzelfde zijn en in meerdere uitvoeringen leverbaar zijn.
Ik heb een caddy van 75pk die je ook nog in 2 andere uitvoeringen kan bestellen met meer pk maar waarvan de motor het zelfde is maar elektronisch begrensd is. Deze gaat met de fabrieks update naar 150 pk! En dat voor 250 euro
 
Volkswagen  Polo 6r  1.2 TSI 105pk 
Ik zou zeggen,doen! 2 x zoveel pk voor maar 250,- euro.
Ik ben zelf nogal een beetje huiverig om een stage 1 tuning uit te laten voeren. Ik heb er namelijk totaal geen verstand van als het gaat om tuning en wat dit,op de lange termijn, betekend voor je motor.
 
Volkswagen  Polo 6C1 Highline  1.0 TSI 110pk 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!