Bandenspanning 6r

Ik zet alles op mn werk op 2,5 nooit klachten gehad van klanten van te hard of te zacht vaak is bandenspanning ook iets waar niemand regelmatig naar kijkt
 
Volkswagen  Polo 6R  1.6 TDI Highline 
Ik ben onlangs nog geweest met beide Polo's en telkens vraagt de APK keurmeester wanneer ik de banden heb gecontroleerd en welke spanning.
 
Volkswagen  Polo  1.4 
Klopt ook dat dit hun werk is.
Hij vraagt het ook puur in de zin van "als jij het al hebt gedaan, hoef ik het niet nog eens". En omdat ik altijd bij de keuring bij blijf, praten we volop over alles wat hij doet. Hij weet dat ik altijd zelf de spanning bijhoud, dus is het meer een opmerking van "heb je de bandenspanning nog gecontroleerd?"
Al pratende weet ik nu dat het een APK punt is.
 
Volkswagen  Polo  1.4 
  • Leuk
Waarderingen: Robin66079
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!