Nieuwe moderator: Martien

Status
Niet open voor verdere reacties.

Johan

Beheerder
4,635
2
1,035
193
Naar aanleiding van ons topic waarin wij nieuwe moderators zochten hebben wij een kandidaat die zich wilt gaan inzetten voor jullie allen!

@Martien zal zich voornamelijk richten op het modereren van het forum zelf, wij zijn dan wel ook nog op zoek naar iemand die het leuk lijkt zich in te zetten voor ons Facebook kanaal en nieuws met betrekking tot de Polo op het forum en Facebook wilt posten. Lijkt het je leuk? Stuur mij even een privé bericht!

Martien, namens het team nu alvast bedankt voor je inzet! Wij wensen je veel succes/wijsheid met je nieuwe taken en hopen op een langdurige samenwerking.

Voor wie Martien nog niet goed kent, hierbij zijn voorstel topic:

https://www.mypolo.nl/xenforo/threads/martien-wilt-zich-even-voorstellen.12580/
 
Goedenacht

Super, ik ga mijn uiterste best doen om alles in de gaten te houden;).
Nu ik moderator ben lijkt het mij wel op zijn plaats om een fotoalbum aan te maken dus dat ga ik binnenkort even doen.
Ik hoop het plezier wat ik hier aan het forum heb te behouden maar dat komt wel goed.

groetjes.
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 BlueMotion 
Ik weet het niet. Iichel is er niet voor niets mee opgehouden.* Daarbij zijn leden (niemand specifiek!!) soms niet de makkelijkste om mee te werken. Heb het zelf ca. een decennia gedaan dus spreek uit ervaring.

*Disclaimer: is alleen een observering, verder niets. Is geen waardeoordeel over wie of wat dan ook. Daarvoor weet ik er té weinig van af. Is ook niet bedoeld om een discussie aan te wakkeren o.i.d.
 
Volkswagen  '03 Polo 9N  1.4 55kW/75PK. 
  • Leuk
Waarderingen: HoMi
Status
Niet open voor verdere reacties.
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!