originele vcds kabel gezocht

dov

Sponsor
2,575
1,414
171
hoi forumleden

Ik ben op zoek naar een originele vagcom kabel.
Een imitatie kabel werkt niet op mijn laptop dus vandaar deze topic.

Mocht je er een hebben kan je hieronder een bericht plaatsen of me een PB sturen :cool:
 
Laatst bewerkt:
Volkswagen  Polo  6R 1.4 FSI 
Sinds mijn vorige geniale (al zeg ik het zelf) reactie verwijdert is zal ik even duidelijker bedoelen wat ik wil, ik ben bewust van de ross-tech website en diens nederlandse distributeurs. Echter ben ik niet op zoek naar een gloednieuwe kabel, eentje met wat gebruikssporen is geen grote struikelblok voor me. Bedankt voor de reacties. PS franklin wil toch een originele, lijkt me handiger in the long run

mvg
 
Volkswagen  Polo  6R 1.4 FSI 
Hoop dat je hem vind.
Geef je weinig kans.


Mensen die deze kabels hebben, hebben deze met een doel.
Vervangen zal vrees ik alleen gebeuren wanneer een kabel stuk gaat, of wanneer er nieuwe toepassingen komen die een nieuwere kabel eisen in gebruik.

Of gewoon de kabel kopen., en dan op marktplaats een uitlees service aanbieden. 3 tientjes 4 tientjes per keer ofzo
 
VW  6C  1.4TDI DSG 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!