[UPDATE] rare redirect van mypolo naar foundyourprize.com

Even voor de duidelijkheid, iedereen weet dat die advertenties fake zijn en dat je daar dus niet op moet klikken.. ? Ik ga er tenminste vanuit dat jullie dat weten Big Grin


nee, ik klik niet omdat ik geen iphonefan ben. als ze me een gratis starbucks hadden aangeboden had ik een probleem gehad.
namelijk hoe krijg ik zo veel mogelijk van deze advertenties :)Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 
VW  6C  1.4TDI DSG 
  • Leuk
Waarderingen: Maik
Ik heb zojuist een drastisch besluit genomen en alle Adsense van het forum verwijderd. Ik ben van mening (en ik denk dat de rest van het team mijn mening deelt) dat wij geen risico mogen nemen in het mogelijk infecteren van een computer van een bezoeker. Dit dient eerst volledig uitgezocht te worden voor we het weer kunnen gebruiken. Adsense zal terugkomen, maar pas op het moment dat we weer enige vorm van veiligheid kunnen garanderen....

Daarnaast kan ik melden dat we achter de schermen aan een nieuwe versie van het forum werken (iets zoveel jaar bestaan xD). Het zou dan ook zonde zijn om de beschikbare tijd te gebruiken voor aanpassingen terwijl we die binnenkort toch niet nodig hebben. Hier binnenkort overigens meer over.

Wel heb ik zojuist het forum voorzien van de laatste software versie met diverse wijzigen.

EDIT: Mocht je toch nog doorgelinkt worden, meld het!
 
Laatst bewerkt:
Op mobiel ga ik niet rechtstreeks naar de site maar tapatalk. ;) Daarom kreeg ik niet ook net op mijn iphone. Big Grin

Aangezien Tapatalk algemeen is en slechts Xenforo (onze software) ondersteunt zal dit naar alle waarschijnlijkheid verdwijnen wanneer we overstappen naar Xenforo 2.0. Neem nu bijvoorbeeld de poll die nu al enkele jaren niet werkt via tapatalk.... Het "nieuwe" forum is ook zo gebouwd dat het ook mobiel lekker werkt.
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!