Voorstellen + vraag over kopen Polo

Hey allemaal,

Ik ben sinds gister actief op dit forum dus zal me even voorstellen. Ik ben Jasper, ben 22 jaar en OP ZOEK naar een mooie Polo. Heb heel internet zitten afzoeken naar alle info over Polo's etc. en toen kwam ik gisteren toevallig met geluk op dit forum dus heb me maar meteen aangemeld. In de toekomst hoop ik hier m'n Polo met jullie te kunnen delen.
Ook erg tof om te zien hoeveel mensen hun Polo uitvoeren met U-led lampen en R-bumpers etc. En ik maar denken dat ik als een van de weinige in NL met die U-led lampen zou gaan rijden lol.

Ik heb ook meteen een vraag:
Heb me enigszins verdiept in de Polo 6R en zoals bekend kwamen natuurlijk alle problemen met de TSI motoren naar boven. Nu is het zo dat ik me niet laat afschrikken hierdoor en alsnog gewoon een Polo TSI wil, het liefst met genoeg PK (>75PK).

Ik ben dus op zoek gegaan hoe het precies zit met die TSI motor/ketting problemen maar nergens wordt het echt duidelijk uitgelegd. Is er iemand die mij kan adviseren welke Polo 6R (liefst benzine i.v.m. km's) ik het beste kan kopen?

Had ook ergens gelezen dat Polo's uit 2009 motorisch minder problemen hebben dan die van 2011/2012 maar daarna weer ergens anders gelezen dat dit andersom is. Iemand hier ervaring mee?

Hoor het graag van jullie!
 
Volkswagen  Polo 6R  105pk 
Welkom op dit forum;)
Wat betreft het tsi motor/ketting probleem, kan ik kort over zijn ik heb tot nu toe geen enkel probleem met de ketting.
Mijn polo heeft bijna 70.000 km gelopen, ik weet niet wanneer de problemen zich voordoen bij de meeste?
Succes met het zoeken!
 
Volkswagen  Polo team 6r  1.2tsi 105pk 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!