VAGCOM kabels, verkoop links!

Hou er wel rekening mee dat met clone kabels (alles goedkoper dan pak 'm beet 150 euro) er een gehackte software op draait.

Daarmee gaat nog wel eens een bitje of bytje verloren... zeker de ABS zet zichzelf nog wel graag op nullen. Die codering is niet makkelijk terug te herleiden.
mm.. dat wordt dan sparen voor een orginele. Lijkt me gevaarlijk dat zulke kabels de abs op nul zetten, als ik het goed begrijp dan werkt de abs dus niet meer wanneer deze op nul wordt gezet.
 
Volkswagen  Polo 6r  1.2 tdi 75pk 
Ik denk dat het meerendeel hier op het forum een china clone heeft. Tot nu toe gaat het nog wel goed, maar als je op andere fora rondkijkt zie ik el regelmatig problemen.

Ik heb ook een china clone en in de meeste gevallen werkt die goed. Maar regelmatig ook niet, en dat nét wanneer je em hard nodig hebt. Dus ik ben ook aan het rondkijken voor een originele ross-tech.

Ik moet wel zeggen, voor die €20 ofzo die de china clone kost is het wel het proberen waard... maar zoals @iichel zegt; let op de mogelijke gevaren!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
  • Leuk
Waarderingen: soldier6r
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!