U-Led DRL koplampen?

Goedenavond forumleden,

Ik rijd sinds kort een 2014 Polo BM 1.4 TDI, en ik zag op verschillende sites koplampen staan met Golf 7-style U-Led dagrijverlichting. Er staat op de advertentie dat ze plug and play zijn, maar mijn DRL zitten in de bumper bij de mistlampen, als ik ze aansluit, staan ze dan allebei aan (in bumper en koplamp) of zijn er dingen nodig om de DRL in de koplampen wel te laten werken?
 
En wanneet voer jij stadts licht ? Ik nooit
Mischien kan je dat zo laten coderen met vcds dst die altijd aan staan.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Mijn stadslichten staan altijd aan.. stadslicht, dimlicht en grootlicht, tenzij de schakelaar op 0 staat, in dat geval staan de koplampen uit en mijn mistlampen(DRL) aan. Dat is dus een ding minder om zorgen over te maken.
 
Great! Beide DRL aanhebben had er waarschijnlijk niet uit gezien. Ik weet genoeg nu, over een paar weken maar bestellen.
Staat best wel hoor. Check dit
5e1b7223c2518dd86c3a42b687fe6779.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
 
  • Leuk
Waarderingen: Chris 6r
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!