Vcds hulp gezocht omgeving Drenthe/Groningen

Zoals jullie misschien hebben gelezen in Iichels topic over zijn aanpassingen aan zn auto zag ik er een paar tussen staan die mij ook heel leuk en mooi leken !
  • Exterieur:
    - LED knipperlichten achter en voor Mod
    - Achterlichten aan bij DRL Mod
Voor de LED knipperlichten aan zowel voor als achterzijde moet ik er LED lampjes in doen en dan in VCDS zorgen dat die storingen eruit gaan.
Hetzelfde geld voor je achterlichten aan terwijl je met DRL rijd. Aangezien ik geen VCDS kabel heb en op korte termijn ook niet van plan ben om deze te kopen hoop ik dat ik hier iemand kan vinden die mij hierbij zou willen helpen tegen betaling uiteraard (overleggen we nog over)
Wie o wie kan mij helpen in de omgeving van Drenthe of Groningen?
 
Volkswagen  Polo6R  1.2 TDI Bluemotion 
Voor de zekerheid, de coderingen:

Achterlichten aan bij DRL:
- BCM byte 12 bit 0 aanzetten (parking lights with on with terminal 15 on).
Omdat je niet de LED koplampen hebt zoals ik deze heb, gaan ook je stadslichten branden in de koplamp.

LED knipperlichten
- BCM byte 19 bit 3 aanzetten
- BCM byte 19 bit 4 aanzetten
Succes niet gegarandeerd... snel knipperen in je teller kan nog steeds.
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!