VW polo gti 1.4 tsi 180pk chiptunen

De motoren van de 6R GTI hebben vaak nogal last van een hoog olieverbruik. Als die van jou hier geen last van heeft lijkt het voor mij geen probleem om deze te laten chippen.
Ga aub wel naar een fatsoenlijke tuner. Niet naar iemand die een chip aanbied voor €200,- ofzo.
Advies is om hem op een rollenbank te laten optimaliseren. Vooral met dat gevoelige blokje van de GTI.
 
VW Polo  BlueGT  1.4 TSI chip op maat 190,5pk en 312nm Instagram: @Systedegekste en @1962Ragtop 
Ligt eraan of het een CAVE motor is (2009-2012) of een CTHE (2012-2014) is. Die eerste is een beetje problematisch idd (slechte olieschraapveren, carterontluchting, ontsteking, in de soep lopen). Die tweede is een zwaar verbeterde versie van de 1.4TSI twincharger en is redelijk ok.
Chippen van een VAG auto zou ik laten doen bij JD engineering of VAG Techniek
 
  • Leuk
Waarderingen: Polovl
Is inderdaad cav motor kenteken: 17-sfg-9. En neemt geen olie en heeft 84.000 gedraaid dus weet niet of het ook met de kilometerstand heeft te maken. Heb er geen verstand van verder maar wordt hier wel wijzer door!
 
Volkswagen  Polo gti 6r  1.4 gti 180pk 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!