Gezocht: Polo 6R MFA+ diesel tacho / teller / instrumentenpaneel

Status
Niet open voor verdere reacties.

Ruiter91

Bekend lid
1,110
710
142
Gezocht:

Zoals de titel het als zegt, ben ik opzoek naar een tacho / teller / instrumentenpaneel voor in mijn polo 6R die MFA+ ondersteund.
Dit moet er wel één zijn voor een diesel, heb vernomen dat een MFA+ teller van een amarok ook geschikt is. Dus weet jij er één te vinden of iemand die ze heeft reageer of stuur me een pb.
IMG_0929.jpg

Gr,
Remy
 
De afbeelding is uit een topic dat gaat over een amarok teller in een 6R. In het topic word het ook bevestigd dat het kan alleen de juiste software in de eprom gezet moet worden, zodat de wiel omtrek en dergelijke de juiste verhoudingen hebben. Maar het schijnt dat een diesel 6r MFA+ zo goed als het zelfde eruit ziet.
D e link van het topic http://www.tigerstyle.co.uk/phpBB3/viewtopic.php?f=56&t=61526&start=15
 
Update!
We waren er al achter dat een amarok teller in een 6r pasten. Alleen zijn deze tellers net zoals mfa+ diesel tellers bijna niet verkrijgbaar, dus kom je al snel uit op nieuw bestellen bij de dealer. Dit is wel een erg prijzig grapje maar als dat de enige oplossing is dan zei dat zo. Maar nu heb ik zitten denken of het volgende mogelijk is: een gti, wrc of bluegt teller te kopen en dan de platen over te zetten. Heb het overlegt en fysiek is het mogelijk alleen zit je dan met de volgende, loopt het toerental dan gelijk en zo niet is dit goed te zetten. Ben benieuwd naar jullie reacties
 
Heb naar diverse opties gezocht bijv tellers van andere type vw's de platen overzetten enz maar zoveel moeite en kans op niet slagen, dat ik denk dat het er op neer gaat om t.z.t. een Amarok teller nieuw te bestellen. De dealer kan deze dan ook zonder problemen inleren, de toeren visueel en fysiek klopppen dan en MFA+ dus uiteindelijk wat ik wil. Had nog wel een topic voorbij zien komen over een kerel die originele tellers aanpasten maar dit is helaas niet meer mogelijk anders was dat een super mooie kans geweest.
 
Begin van de week een amarok MFA+ teller gekocht bij de dealer. Vandaag ingeleerd dat ging verder probleemloos stand enz werden overgenomen. Enkel moet er nog software van een 6r in de eprom gezet worden zodat de teller alles klopt. Dit moeten we nog uitvogelen hoe we dat moeten doen, heb snel contact gehad met een bedrijfje die vroeg er 300+ voor. Dit vind ik wel erg extreem voor iets wat wss 10 min duurt ofzo.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!