Xenon verlichting foetsie

OEM alarm ging hier bij elke inbraak netjes af binnen 2sec. Na poging 10 binnen een paar maanden de leasemaatschappij zo ver gekregen de auto vervroegd in te nemen.

Ga er maar vanuit dat ze terug zullen komen.
 
Ik kan hier zo boos om worden...Blijf toch van andermans spullen af. Je moet helemaal oppassen als je led koplampen hebt. Je zou een lok auto moeten neerzetten met een knokploeg in de wacht. Op het moment dat die jongens er zijn en beginnen met inbreken moet je ze even goed inelkaar rossen, zo hard dat ze de volgende keer hun handen niet meer kunnen gebruiken. Soms moet je gewoon hun handen eraf hakken, zoals ze dat in het middenoosten doen. Dan houdt het heel snel op...

Trouwens, kan iemand mij het formaat van de schroeven pm'men van zowel de koplampen als de radio, dan ga ik even speciale schoefjes bestellen zodat, mocht het zo ver komen dat ze in mijn auto komen, ze in ieder geval wat vertraagd worden door de speciale schroeven...
 
Laatst bewerkt:
En zal non-stop camera opname niet ook werken? Met vette stickers op de ramen. Ik word weer kwaad als ik aan de brutaliteit denk, zo kwaad dat ik erover denk om 's nachts op te blijven. Degene zal nog lang last blijven houden, dat garandeer ik.
 
Laatst bewerkt:
Volkswagen  Polo AW - GTI 2020  2.0 TSI stage 2 @ 298pk 481nm 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!