Onze Rover...

Nadat ik zojuist mijzelf en mijn Polo voorgesteld heb, kwam ik deze topic tegen.. En dacht, ik stel de auto van mijn vriend ook eventjes voor! ;) hahaaa..

Het is een Rover 25 1.6 uit 2000. Hier in Nederland staat deze op papier als Beige, maar in Engeland worden dezen Sienna Gold (klinkt veel mooierr hahaa) genoemd. Dit is de 5e auto van mijn vriend, tevens ookal de 5e Rover hahaa.. Stick Out Tongue Deze is sinds vorig jaar april in ons bezit. En we hebben al diverse keren gesodemieter met de koppakking gehad. (3x) maar gelukkig is die weer perfect! Big Grin Ik zou jullie wel 100000enden foto's willen sturen van de Rover, maar ik ga jullie daar niet mee vervelen hahaa, dus stuur ik 1 foto mee van de "metamorfose's" die de Rover heeft ondergaan! ;) FB_IMG_1432333918654.jpg
 
Dat is het zeker! :)

Maar het koppakking gesodemieter verhaal..
De auto kwam bij een garage weg, waar hij al koppakkingsproblemen had. En hij had dat een beetje verdoezeld voor de verkoop.. Zodat de auto perfect leek. 2dagen later, koelvloeistof weg op de een of andere manier. Garage gebeld, die in de eerste instantie beetje moeilijk deed. Maar mochten hem toch terug brengen voor reparatie. Helaas is deze reparatie niet zodanig gebeurd dag de auto ook gerepareerd was.. Met als vervolg, een paar maand later weer koppakkingsproblemen! Omdat mijn vriend dit zelf kan, heeft hij het toen zelf uitgevoerd. De kop wel weggebracht om te laten afvlakken. Helaas was dit afvlakken teveel gebeurd. Waardoor het een jaartje goed gegaan is. En na een jaar, hetzelfde probleem zich weer ging voordoen. Helaas... Maar, dit keer is alles anders gedaan en gemaakt en is het nu weer helemaal goed! (y) Gelukkig..
 
Laatst bewerkt:
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!