Detail meeting ( datum/locatie NTB)

Status
Niet open voor verdere reacties.
Dag mede freaks,

Ik trek even de stoute schoenen aan en gooi maar is een balletje op! Indien ik in zware overtreding ben hoor ik het ook graag..

Nu ik inmiddels ook een poosje meekijk op dit forum zie ik dat redelijk veel mensen ook wel druk bezig zijn met het schoonmaken/houden van de Polo. Er worden veel vragen over gesteld en hier word redelijk adequaat door de rest op gereageerd. Erg leuk!

Mij leek het een leuk idee om eens een detail meeting of iets dergelijks te organiseren waarbij iedereen samen kan komen en zo hun kennis en ervaringen kan delen met elkaar. Misschien zelf compleet met wasmogelijkheden etc daarbij.

Graag jullie input hierop of dat er meer mensen zijn die dit nuttig en leuk vinden. Daarbij zijn eventuele locaties met en/of zonder wasmogelijkheden van harte welkom.

Ik zie graag jullie reacties!

Groetjes,

Marvi Jansen
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!